Heel 2023 stond in het teken van het 100-jarig jubileum van onze vereniging. Op zaterdag 7 januari ’23 was de aftrap van het jubileumjaar met het aansnijden van een taart tijdens de nieuwjaarsreceptie in Stadspodium GO. Gedurende de maanden daarna volgenden de activiteiten elkaar snel op; een goed bezochte slagwerkworkshop, de eerste editie van Bazuin’s Got Talent en diverse optredens rond Koningsdag en tijdens de Dodenherdenking op 4 mei.

De maand september stond in het teken van de jubileumreceptie en de Jubileumtaptoe. Op zaterdag 16 september werden beide gehouden op het Leerdamse Glaspark. Eind november was de afsluiting van het jubileumjaar met een kerkconcert in de Grote Kerk. Onder brede belangstelling gaven organist Jan Hoegee (oud-lid van de brassband), brassband Harp & Luit uit Vuren en brassband Oefening & Uitspanning uit Wijk en Aalburg een schitterend en afwisselend concert.

Met grote dankbaarheid kijken bestuur en leden van Chr. Muziekvereniging De Bazuin terug op een mooi jubileumjaar.

Nu, een jaar na de feestelijke septembermaand 2023, mogen we ons Jubileumboek 100 jaar Bazuin presenteren. Op vrijdagmiddag 13 september werd het eerste exemplaar officieel overhandigd aan wethouder Cultuur Shalandra Hitipeuw van de gemeente Vijfheerenlanden.

Het Jubileumboek is voor € 12,50 (excl. verzendkosten) te koop voor geïnteresseerden. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar penningmeester@debazuinleerdam.nl, o.v.v. Jubileumboek Bazuin.